Vellau Sejdiut ( Binak Dida )
Sejdi Dida me bashkshorten MynyrenSejdi Dida me prinderit e tij ( Avdi & Hate )Sejdi Dida me femijtSejdi Dida me familjen e tij te ngushteSejdi Dida me klasen e tijSejdi Dida me femijtSejdi Dida, Shkoder, Mars 1965Sejdi Dida me bashkeshorten Mynyren, 1972Sejdi Dida, student ne ShkoderSejdi Dida me nxenesit ne fshatin ShalqinSejdiu gjate nje ore mesimore ne gjimnazin
"Skenderbeg" Krume, 1981
Shtepia e studiuesit Sejdi DidaSejdi Dida ushtar ne Bilisht te Korces, 1969Bashkim Rama me Sejdi Diden, Shkoder, Janar 1964Krume, 1991 ( Sejdi Dida, Mus Dida, Hajrush Muhadri,
                Sadik dhe Islam Dida )
Sejdi Dida, gjate kohes sa ishte pergjegjes konvikti
Krume, 05/ 02/ 1961
Edhe ditet e pushimit Sejdi Dida i kalonte me shoke 
ne akivitete kulturore, Mars 1964
Grupi artistik i shkolles i udhehequr nga Sejdi DidaSejdi Dida me bashkeshorten MynyrenFamilja Sejdi Dides bashk me Studiusin Nexhat Cocaj, Krume-HasShoku i Sejdi Dides, Nexhat CocajNje nga femijt dal tek vorri SejdiutVorri Sejdi DidesShoket e Sejdiut, Besim Muhadri & Nexhat CocajPoezia ne pllaken e vorrit te Sejdi Dides ( Ti ike .... )Libri Sejdi Dides " Gjurmime Etnogjuhesore ne Krahinen e Hasit "Sejdi Dida me nxenesit e tij ne GolajSejdi Dida me nxenesit e tij ne GolajKrume, Korrik 1962, Sejdi Dida (ulur), ne kembe:
Bali Cela, Bilal Musa dhe Sadik Dida
Sejdi Dida me vajzen ( Valdeten ) 1977Sejdi Dida ne fshatin ShalqinSejdi Dida, duke lexuar kumtesen e tij ne sesionin 
shkencor te gjuhes, Kukes, Dhjetor 1987
Nipi i Sejdi Dides - Sejdi Agim Dida, Maj 2008Diplloma Sejdi DidesMirenjohje per Sejdi Diden


Mesues i Dalluar - Sejdi DidaUrdheri " Naim Frasheri " i ArgjendteI jepet Sejdi Dides ( pas vdekjes )
Urdheri " Naim Frasheri " i Argjendte

 


Add comment to this page:
Your Name:
Your Email address:
Your website URL:
Your message:

Faqja eshte ne perpunim,
Se shpejti do te jete me shum informacione

Ju Faleminderit,
Admin
" Poezi "

Ah mor babe s'gjej fjal per ty
Me t'vajtu e me heq mallin
Nuk t'vajtoj se ti ke vdek
Po t'vajtoj vujtjet dhe hallin ...
Ti Bace . . .


Ty vella
qe dhembjken ne det na e ktheve
ty bace
qe lume lotesh na derdhe
ty babe
qe kaq shume na helmove
Nuk te pat hije
kjo zbehje
kjo heshtje
kjo vdekje . . . . .
Ti ike per tu mos u kthyer me
E lamtumir askujt si the
Nuk e di nese po na degjon
Por lotet po treten me ty nen dhe
 

=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=